Mijn controller reageert alsof ik op een knop of de analoge stick druk, maar ik druk nergens op. Hoe kan ik dit oplossen?

• Druk op de analoge stick om te controleren dat de stick niet uit de positie is geklikt. Je zou een kleine klik moeten voelen

• Als je de controller er in steekt terwijl je een knop ingedrukt houdt of de analoge stick in een bepaalde richting duwt, kan het zijn dat de knop/richting automatisch wordt geregisteerd. Koppel de controller los van de PS3 en sluit hem daarna weer aan zonder op een knop te drukken.