Hoe test ik de microfoon van de hoofdtelefoon op de Xbox 360?

Hiervoor neem je een nieuw ingesproken bericht op en luister je het af:

1. Druk op de Guide-knop van de Xbox op de Xbox 360 controller.
  2. Selecteer Messages (Berichten) en druk op de A-knop.
  3. Selecteer Create New (Nieuwe aanmaken) en druk op de A-knop.
  4. Selecteer Messages (Berichten) en druk op de A-knop.
  5. Selecteer een gamertag en druk op de A-knop.
  6. Selecteer Add Voice (Stem toevoegen) en druk op de A-knop.
  7. Zet je bedrade Xbox 360 hoofdtelefoon op.
  8. Selecteer record (opnemen) (cirkeltje) en druk op de A-knop om een bericht op te nemen.
  9. Spreek duidelijk in de microfoon en meet je stemgeluid 5 tot 15 seconden op.
  10. Selecteer de stop-knop (vierkantje) en druk op de A-knop om het opnemen te stoppen.
  11. Selecteer de knop play (afspelen) (rechterpijl) en druk op de A-knop.
  12. Beluister je opname.
  • Als je het opgenomen bericht niet kunt horen, kan het zijn dat de microfoon is gedempt, of het volume van het oortje te laag is ingesteld. Controleer of de bedieningselementen goed zijn ingesteld.
  • Als je het opgenomen bericht kunt horen, werkt je hoofdtelefoon correct. Als de hoofdtelefoon nog steeds niet correct werkt als je hem gebruikt op Xbox Live, moet je mogelijk de Family Settings (Familie-instellingen) configureren. Ga naar de volgende paragraaf.

Configureer de Family Setting (Familie-instellingen) als je geen berichten meer kunt versturen of ontvangen (zorg dat je goedkeuring hebt van een ouder voordat je deze stappen volgt)

• Opmerking Als je een profiel op de console configureert voor een kind, kun je met Family Settings (Familie-instellingen) als eigenaar van het ouderprofiel bepalen met wie het kind communiceert op Xbox Live. Onder Family Settings (Familie-instellingen) kun je communicatie activeren in het profiel van het kind. De standaard instelling voor gamers jonger dan 17 is Friends Only (Alleen vrienden).

Om de Family Settings (Familie-instellingen) te configureren volg je deze stappen:

1. Meld je aan op het Xbox Live-account waar het probleem zich voordoet.
  2. Selecteer Settings (Instellingen) en vervolgens Privacy (Privacy).
  3. Selecteer Change Settings (Instellingen wijzigen).
  4. Selecteer Customize (Aanpassen).
  5. Onder Activity (Activiteit) selecteer je Voice and Text (Stem en tekst) en vervolgens kies je Everyone (Iedereen) of Friends Only (Alleen vrienden).