Hoe sluit ik mijn Dolby Prismatic hoofdtelefoon aan op mijn pc?

1. Steek de USB-voedingskabel in een poort van de Dolby-zendtoren en steek het andere uiteinde in een beschikbare USB-poort op de pc.
  2. Sluit de juiste audio-kabel aan:

- Als je pc is uitgerust met een extra poort voor een optische kabel, sluit je de optische kabel aan op de optische poort van de pc, en het andere uiteinde op de optische poort van de Dolby-zendtoren.

- Als je pc niet is uitgerust met een extra optische poort, sluit je de grijze 3,5 m line-in kabel aan op de line-in poort van de Dolby-zendtoren en het andere uiteinde in de poort voor de hoofdtelefoon van de pc.
  3. Open Afspeelapparaten van je pc; selecteer Optische geluidskaart (de naam is afhankelijk van het merk van de geluidskaart) voor je standaard apparaat
  4. Open Opname-apparaten van je pc; stel de Afterglow hoofdtelefoon in als het standaard communicatie-apparaat