PS3 Bluetooth Configuratie

1. Op het hoofdmenu van de PLAYSTATION® 3, ga je naar: Settings (Instellingen) -> Accessory Settings (Randapparatuurinstellingen) -> Manage Bluetooth devices (Bluetooth-apparaten beheren).
  2. Selecteer “Yes” (“Ja”) als de PLAYSTATION® 3 vraagt of je wilt registreren.
  3. Selecteer “Start Scanning” (“Nu zoeken”).
  4. Op de hoofdtelefoon - terwijl de hoofdtelefoon uit staat, en de oplaadkabel losgekoppeld is, houdt je de aan/uit-knop in gedrukt totdat de rode en de blauw leds om de beurt knipperen. Dit geeft aan dat de hoofdtelefoon in koppelingsstand staat.
  5. Op de PLAYSTATION® 3 - Selecteer je “Afterglow Bluetooth Headset” (“Afterglow Bluetooth hoofdtelefoon”) voor het te registreren apparaat.
  6. Voer een wachtwoord in of “0000”. De led van de hoofdtelefoon knippert iedere 3 seconden blauw, wat betekent dat het koppelen is geslaagd.
  7. Op het hoofdmenu van je PLAYSTATION® 3, ga je naar: Settings (Instellingen) -> Accessory Settings (Randapparatuurinstellingen) -> Audio Devide Settings (Instellingen audioapparaat).
  8. Selecteer “Input Device” (“Invoerapparaat”) en stel deze in op (“Afterglow Bluetooth Headset”) “Afterglow Bluetooth-hoofdtelefoon” en druk op Enter.
  9. Selecteer “Output Device” (“Uitvoerapparaat”) en stel deze in op “Afterglow Bluetooth Headset” (“Afterglow Bluetooth-hoofdtelefoon”) en druk op Enter.
  10. Stel het Microphone Level (microfoonniveau) in op het niveau comfortabel voor je is en druk op Enter.
  11. Als alles is ingesteld, druk je op OK onderaan het scherm.