Hoe kan ik het microfoonniveau aanpassen?

1. vanuit het PS4 Home-scherm, scrollt u omhoog naar het Home -menu.
    2. Scroll naar Settings (Instellingen) en druk op de X-knop.
    3. Scroll naar Devices (Randapparatuur) en druk op de X-knop.
    4. Scroll naar Audio Devices (Instellingen audioapparaat) en druk op de X-knop.
    5. Scroll naar Microphone Level (Microfoon niveau) en druk op de X-knop.
    6. Je kunt nu het Input Volume (inputvolume) van je hoofdtelefoon zien, pas de balk van het Microphone Level (Microfoon niveau) aan op de gewenste instellingen.
    7. Scroll naar OK en druk op de X-knop.