Ik heb mijn hoofdtelefoon correct ingesteld maar niemand kan me horen.

• Ga naar de instellingen van de PS3. Scroll omlaag naar de Accessory Settings (Randapparatuurinstellingen) en druk op X. Scroll omlaag naar Audio Device Settings (Instellingen audioapparaat) en druk op X. Controleer dat Input Device (invoerapparaat) en Output Device (uitvoerapparaat) zijn ingesteld op de Afterglow Universal draadloze hoofdtelefoon. Als dit niet het geval is, scroll dan naar Input Device (Invoerapparaat), druk op X en scroll omhoog totdat je Afterglow Universal draadloze hoofdtelefoon ziet en druk op X. Het uitvoerapparaat hoort automatisch mee te veranderen. Vervolgens scroll je naar de onderkant van het scherm en druk je op X om de instellingen op te slaan.
  • Wrijf over de microfoon; je zou het wrijven in de hoofdtelefoon moeten kunnen horen. Als je het hoort, werkt de microfoon uitstekend en heb je misschien een nieuwe USB-zender nodig.