Hoe synchroniseer ik mijn controller met de Wii?

1. Druk op de aan/uit-knop op de Wii-console om hem aan te zetten.
  2. Open de sleuf voor de SD-kaart aan de voorkant van de Wii-console. Als je een Wii mini gebruikt, zit de sync-knop aan de linkerkant naast het batterijvak. De sync-knop is donkerder rood dan de console.
  3. Verwijder het batterijklepje aan de achterkant van de Wii Remote die moet worden gesynchroniseerd.

• Sommige modellen van de Wii Remote hebben een gat in het batterijklepje en een hulpmiddel op het polsbandje om de sync-knop in te drukken. Bij dit model is het niet nodig om het batterijklepje te verwijderen om toegang te krijgen tot de sync-knop.
  4. Druk de sync-knop net onder de batterijen van de Wii Remote even in; de speler-LED op de voorkant van de Wii remote gaat knipperen. Wanneer de lichten knipperen druk je snel kort op de rode sync-knop de Wii console.
  5. Als de speler-LED stopt met knipperen of verlicht blijft, is de synchronisatie voltooid De LED die oplicht, geeft aan welke speler het is (1 t/m 4).
  6. Deze synchronisatieprocedure moet worden gevolgd voor iedere extra Wii Remote die aan het systeem moet worden toegevoegd.