*producthandleidingen zijn te downloaden onderaan deze pagina

AG9 - Productoverzicht & handleiding

Modelnr.:048-056-NA (Xbox One) - 051-044-NA-BK (PS4)

AFTERGLOW AG 9 Premium draadloze hoofdtelefoon voor PS4 & Xbox One

Dit model hoofdtelefoon is het nieuwste in de Afterglow-serie. DE AG9 is beschikbaar voor zowel de PS4 als de Xbox One. Dit is een volledig draadloos model, dus geen aangesloten kabels tijdens het gebruik.

Ervaar je spellen zoals bedoeld via deze krachtige 50 mm neodymium luidsprekers. De AG 9 is ontworpen voor een onvoorstelbare geluidsdiepte, een rijke luisterervaring en absolute helderheid.

Productspecificaties

• 50 mm neodymium luidsprekers met twee modi.Pure audio en basversterking.
  • Volledig draadloos voor zowel de PS4 als de Xbox One. (Geen kabel naar de controller)
  • Eenvoudige plug & play installatie op beide consoles.
  • Verwijderbare microfoon met ruisonderdrukking
  • Tweedelig ontwerp van de hoofdband voor het ultieme comfort en be beste aanpassingsmogelijkheden

Handleidingen