Modelnr.:048-007-NA

Afterglow Prismatic bedrade controller voor Xbox One

Blijf je spel de baas met de Afterglow Prismatic bedrade controller voor Xbox One. Met de nieuwe instelbare Prismatic LED-verlichting, stel je je favoriete kleur in, laat je alle kleuren van de regenboog voorbij komen, of zet je de lichten helemaal uit.De rode actiepuls-verlichting voegt een extra kick toe aan trillingen in het spel, zodat je echt helemaal één wordt met de actie.

Met de dubbele multifunctionele draaiknoppen laat deze controller de anderen achter zich. Je kunt tot 6 verschillende acties programmeren, zodat je je niet druk hoeft te maken dat je je duimen van de topklasse ALPS-analoge sticks moet afhalen tijdens het spel. Sluit je hoofdtelefoon aan via de 3,5 mm audiostekker en je kunt direct chatten met je vrienden.

Productspecificaties

• Kenmerkende Prismatic LED-verlichting
  • Topklasse ALPS-analoge sticks
  • 3,5 mm audiostekker & bediening
  • Dubbele trillingsmotoren & impulstriggers
  • Dubbele multifunctionele draaiknoppen
  • Met 3 meter USB-kabel

Handleiding