Belangrijk!Dit artikel wordt alleen in de VS verkocht

Modelnr.:051-038-NA

Official Universal Media Remote voor Playstation®4

Geniet van het gemak van een afstandsbediening waarmee je direct alle eindeloze entertainment-opties van je PlayStation®4 kunt bedienen. Wil je een snelle en handige manier om toegang te krijgen tot al je favoriete tv-series, films, muziek en video's? Regel alles met de officieel gelicenseerde Universal Media Remote voor PS4 en beheer tot wel 4 apparaten - PS4, Set Top Box, TV en audio-ontvanger. Of je nu naar muziek luistert, een video bekijkt of kiest voor een avondje Netflix, de Universal Media Remote voor PS4 zorgt dat je alles comfortabel vanaf de bank kunt bedienen.

Productspecificaties

• Bediening via Bluetooth
  • Bedien tot 4 apparaten
  • Handige & probleemloze bediening
  • Toegewezen knoppen