Hoe koppel ik de Dolby-zendtoren opnieuw met mijn hoofdtelefoon?

Om de toren opnieuw te koppelen aan de hoofdtelefoon volg je deze stappen:

• Zorg dat de hoofdtelefoon uit staat.
  • Sluit de Dolby-zendtoren aan op je console.
  • Houd de knop op de voorkant van de toren ingedrukt totdat de LED snel begint te knipperen.
  • Wanneer de LED op het voetstuk knippert, houd je de aan/uit-knop op de hoofdtelefoon ingedrukt. Blijf de knop ingedrukt houden totdat de LED op de zender èn de hoofdtelefoon beide normaal branden.