Fener - Hoe koppel ik mijn dongel opnieuw met mijn hoofdtelefoon?

Om de dongel opnieuw te koppelen aan de hoofdtelefoon volg je deze stappen:

• Zorg dat de hoofdtelefoon uit staat.
  • Sluit de USB-zender aan op je console.
  • Gebruik een kleine paperclip om de knop voor het opnieuw koppelen aan linkerkant van de USB-zender ingedrukt te houden. (die zit in het kleine gaatje) Houd de knop ingedrukt totdat de LED snel begint te knipperen
  • Wanneer de LED op de zender knippert, houd je de aan/uit-knop op de hoofdtelefoon ingedrukt. Blijf de knop ingedrukt houden totdat de LED op de zender èn de hoofdtelefoon beide normaal branden.
  • Je hoofdtelefoon is nu opnieuw gekoppeld