Nur - Hoe koppel ik mijn toren opnieuw met mijn hoofdtelefoon?

Om de toren opnieuw te koppelen aan de hoofdtelefoon volg je deze stappen:

• Zorg dat de hoofdtelefoon uit staat.
  • Sluit de zender aan op je console.
  • Gebruik een kleine paperclip om de knop voor het opnieuw koppelen aan de rechterkant van de zendtoren ingedrukt te houden totdat de LED snel begint te knipperen. Het kleine gaatje met de knop zit op de ronde zender rechts op het voetstuk.
  • Wanneer de LED op het voetstuk knippert, houd je de aan/uit-knop op de hoofdtelefoon ingedrukt. Blijf de knop ingedrukt houden totdat de LED op de zender èn de hoofdtelefoon beide normaal branden.