Modelnr.:048-004

Afterglow Karga bedrade hoofdtelefoon voor Xbox One

De Afterglow Karga hoofdtelefoon van PDP is een exclusieve Xbox One hoofdtelefoon die draadloos aan de console gekoppeld is. Hij heeft een gewatteerde tweedelige hoofdband om de druk bovenop het hoofd te verminderen, evenals de traditioneel geliefde 50 mm driver-luidsprekers, afgeronde kussens met extra achtervulling en een opvouwbare microfoonarm met ruisonderdrukking.(opm.: de hoofdtelefoon moet verbonden worden met de controller via de meegeleverde kabel)

Productspecificaties

• Volledig audiobereik met krachtige 50 mm neodymium luidsprekers
  • Professioneel getuned mechanisch en akoestische ontwerp voor een diep, rijk en helder geluid
  • Met extra kabel voor gebruik op een mobiel apparaat
  • Een nieuw ontworpen tweedelige hoofdband vermindert de druk bovenop het hoofd een verbetering voor marathon gaming-sessies
  • Een flexibele microfoon met ruisonderdrukking en audiocontrole waarmee je doelmatig online kunt communiceren