Modelnr.: 085-018-NA-BL

Afterglow Wii U Pro Controller

Verbeter je game-ervaring met de Afterglow Pro Controller ontworpen voor de Wii U console. Met een doorzichtige polycarbonaat behuizing waardoor de circuits binnenin de controller zichtbaar zijn en met de kenmerkende blauwe verlichting van Afterglow is deze controller de perfecte combinatie van prestaties en waar voor je geld. Geniet van de 3 verlichtingsmodi: AAN, UIT, PULSEREND, samen met de speciaal ontwikkelde SmartTrack-technologie voor superieure nauwkeurigheid van de analoge stick. De probleemloze draadloze verbinding maakt het de perfecte pro-controller voor Wii U-gamers.

Productspecificaties

• Kenmerkende blauwe verlichting van Afterglow
  • 3 verlichtingsmodi: AAN, UIT, PULSEREND
  • Draadloze verbinding
  • SmartTrack voor superieure technologie van de analoge stick
  • Compatibel met Energizer Xbox One-opladers
  • Verbeterde L/R en ZL/ZR-knoppen