Modelnr.:PL-6432

Rock Candy draadloos controller voor PS3

Speel je videospellen in stijl met deze draadloze Rock Candy controller voor de PS3. In plaats van traditioneel zwart, heeft het een rood doorzichtig ontwerp die je kunt gebruiken om je persoonlijkheid en stijl te tonen. De knoppen en functies komen exact overeen met de controllers die standaard worden geleverd met het gamesysteem, inclusief de eigen draadloze adapter voor het gemak. Geniet volop van je PS3-spellen met deze rode Rock Candy controller.

Productspecificaties

• SmartTrack-technologie zorgt voor de exacte afstelling van het bereik van de analoge stick tot een ongekend niveau, waardoor de nauwkeurigheid en de reactietijd verbetert.
  • 2,4 GHz draadloze verbinding zonder vertraging dankzij de meegeleverde dongel
  • Het ergonomische ontwerp en 360-stijl analoge stickpositie biedt comfort en een tactisch voordeel tijdens het spelen
  • Oplopende R2- en L2-knoppen voor optimale grip om de trekker te kunnen overhalen en je vingers goed te kunnen plaatsen