Xbox One - De microfoon op mijn LVL5 hoofdtelefoon werkt niet, wat kan ik doen om dat te verhelpen?

Zorg eerst dat je controller nieuwe batterijen heeft. De Xbox One is zo ingesteld dat de audio van de microfoon wordt uitgeschakeld als de batterijen bijna op zijn, om stroom te besparen voor de controller.

Als je de controller direct hebt aangesloten op de 3,5 mm-aansluiting, probeer je het volgende:

1. Koppel de hoofdtelefoon los van de controller
  2. Zet je XBOX helemaal uit
  3. Zet de Xbox weer aan
  4. Meld je aan op je profiel
  5. Sluit je hoofdtelefoon opnieuw aan op je controller.
  6. Controleer of de hoofdtelefoon zelf niet op gedempt staat. (de knop voor dempen zit verwerkt in de kabel voor de lvl 1 en 3 hoofdtelefoon en op de lvl 5 hoofdtelefoon zit de dempingknop op de linker oorschelp)
  7. Tik twee keer op de Xbox-knop op de Xbox One controller.
  8. Blader naar het pictogram Instellingen.
  9. Zorg dat de instelling van de microfoon op 'aan' staat.
  10. Pas de mixinstellingen aan voor game en chat.