Waarom kan ik de PS4 media remote niet koppelen aan mij tv/versterker/kabelbox met de codes in de handleiding?

De PS4 Media Remote is ontworpen om te worden gebruikt als universele afstandsbediening. Maar sommige modellen tv's/versterkers en zelfs kabelboxen zijn mogelijk niet compatibel met de afstandsbediening, OF kunnen wel verbinding maken maar hebben beperkte functionaliteit.

Als het niet lukt om de afstandsbediening te koppelen met je apparaat met behulp van de codelijst van de leverancier uit de handleiding, probeer dan het apparaat UIT te zetten en vervolgens de codes uit de handleiding opnieuw in te voeren totdat je het apparaat kunt bedienen. Als de codes niet werken, probeer dan de automatische zoekmodus terwijl het apparaat aan staat, en probeer het daarna opnieuw als het apparaat uit staat. Als geen van deze opties werken is er mogelijk een probleem met de compatibiliteit tussen het apparaat en de afstandsbediening.

Als je het merk apparaat niet kunt vinden in de codelijst van fabrikanten, volg je de stappen in de handleiding om de automatische zoekmodus uit te voeren terwijl het apparaat aan staat. Als dat niet werkt, probeer je het opnieuw met het apparaat uit. Als beide opties niet werken dan is het apparaat niet compatibel met de afstandsbediening.