Hoe sluit mijn Rock Candy controller aan op een console?

Om je XBOX One controller aan te sluiten op je console steek je eenvoudig één uiteinde van de meegeleverde losbreekkabel in de micro-USB-poort bovenop de controller en het andere uiteinde in een beschikbare USB-poort op je console. Dan houd je de XBOX-knop op het midden van de controller ingedrukt om verbinding te maken met je XBOX One console.

Merk op dat de Rock Candy XBOX One geen draadloze controller is en altijd moet worden aangesloten op de console om goed te kunnen werken.