Mijn duimsticks lijken zich te verschuiven/te bewegen zonder dat ik ze aanraak. Hoe kan ik dit oplossen?

Als je vindt dat de duimsticks van je Prismatic XBOX One controller beweging vertonen, zonder dat ze worden aangeraakt, kan het nodig zijn om je controller opnieuw te kalibreren. Volg de meegeleverde instructies hieronder om je controller opnieuw te kalibreren.

1. Zet de XBOX One console aan.
  2. Steek het kleine micro-USB-uiteinde van de kabel boven in de controller.
  3. Houd de knop van het navigatiepad (D-pad) ingedrukt en steek het grote uiteinde van de USB-kabel in de XBOX One console (blijf de knop ingedrukt houden).
  4. De rode LED-lichten van de controller lichten op en de controller begint te trillen. Je kunt nu de knop navigatiepad omlaag loslaten (D-pad)
  5. Druk op A op de controller.
  6. De controller stopt nu met trillen en rode LED-lichten gaan uit.
  7. Draai beide joysticks volledig rond met de wijzers van de klok mee en druk beide triggers volledig in (LT en RT)

Druk op omlaag op het navigatiepad (D-pad)