Afterglow PS4 Bluetooth Communicator

De Afterglow PS4 Bluetooth Communicator is compatibel met de Playstation 4 en Playstation 3 consoles, zodat je via audio kunt chatten met medespelers. De communicator biedt gamers doelmatige kristalheldere chatcommunicatie met hun team, eenvoudig toegankelijke knoppen voor volume en zelfdemping op de oorschelp en 8 uur continugebruik van de accu voor lange game-sessies.

Met Bluetooth USB-zender voor ononderbroken draadloze gaming voor de Playstation 4. De oplaadbare lithium-polymeeraccu biedt tot 8 uur continue gametijd. De geoptimaliseerde microfoon vermindert het omgevingsgeluid en produceert kristalheldere chatcommunicatie, gecombineerd met een makkelijk toegankelijke volumebediening en een knop voor zelfdemping op de oorschelp. Verwijder- en verstelbare oorhaak om zowel links als rechts te kunnen dragen. Compatibel met PlayStation 4, PlayStation 3, pc / Mac met Bluetooth-ondersteuning en de meeste mobiele apparaten.

Productspecificaties

• Compatibel met PlayStation 4, PlayStation 3, pc / Macs met Bluetooth-ondersteuning en de meeste mobiele apparaten
  • Met Bluetooth USB-zender voor ononderbroken draadloze gaming
  • De oplaadbare lithium-polymeeraccu biedt tot 8 uur continue gametijd
  • De geoptimaliseerde microfoon vermindert het omgevingsgeluid en produceert kristalheldere communicatie
  • Verwijder- en verstelbare oorhaak om zowel links als rechts te kunnen dragen.