Modelnr.:3702RE

Afterglow bekabelde controller voor Xbox 360

Verbeter je gaming-ervaring met de Afterglow bekabelde controller voor Xbox 360. Met een doorzichtige polycarbonaat behuizing waardoor de circuits binnenin de controller zichtbaar zijn en met de kenmerkende verlichting van Afterglow is deze controller de perfecte combinatie van prestaties en waar voor je geld. Met de speciaal ontwikkelde SmartTrack-technologie voor superieure nauwkeurigheid van de analoge stick, een gestroomlijnd ergonomisch ontwerp en tot wel 10 uur speeltijd, is de Afterglow bekabelde controller de perfecte controller voor Xbox 360-gamers.

Productspecificaties:

• Kenmerkende verlichting van Afterglow
  • SmartTrack voor superieure technologie van de analoge stick
  • Ergonomische R2- en L2-knoppen
  • Met USB-laadkabel