Afterglow LVL 3 Afterglow LVL 3 Wired Stereo Headset for Switch

Modelnr.: 048-041(Xbox One) - 051-032 (PS4)

Afterglow LVL 3 bedrade stereo hoofdtelefoon

Selecteer jouw LVL met de allernieuwste serie hoofdtelefoons van Afterglow. Houd alle afleidingen tegen met ruisonderdrukkingstechnologie van de LVL-serie voor heldere audio en beluister je spellen zoals het bedoeld is, met een goed gebalanceerd geluid en speel comfortabel tijdens lange game-sessies dankzij de lichtgewicht materialen van je LVL-hoofdtelefoon. Positioneer de makkelijk verstelbare en flexibele microfoonarm, steek je hoofdtelefoon in je controller en ga zitten voor eindeloos lange audio van topkwaliteit.

Je hebt LVL 3 geselecteerd. Met een bedrade hoofdtelefoon die direct is aan te sluiten op de controller met een 3,5 mm stereo hoofdtelefoonaansluiting voor eenvoudige configuratie, je kunt direct chatten met vrienden en andere spelers. Krachtige 40 mm neodymium drivers voor game/chat-audio met een eenvoudig toegankelijke volume/demping van microfoon verwerkt in de kabel brengen deze LVL 3 hoofdtelefoon op een hoger niveau, perfect voor alle typen gamers.

Productspecificaties

• Direct aan te sluiten op een controller met een 3,5 mm stereo hoofdtelefoonaansluiting
  • Handige verstelbare en flexibele microfoonarm
  • Eenvoudige bediening van chat volume/demping verwerkt in de kabel
  • Krachtige 40 mm neodymium hoofdtelefoon
  • Verstelbare hoofdband & comfortabele oorschelpen die het oor bedekken