Hoe koppel ik mijn dongel opnieuw met mijn hoofdtelefoon?

• Zorg dat de hoofdtelefoon uit staat.
  • Sluit de USB-zender aan op een actieve USB-poort van je console of pc.
  • Houd de knop voor het maken van een verbinding op de USB-zender ingedrukt totdat de LED snel begint te knipperen.
  • Wanneer de LED op de USB-zender knippert, houd je de aan/uit-knop op de hoofdtelefoon ingedrukt. Blijf de knop ingedrukt houden totdat de LED op de zender èn de hoofdtelefoon beide normaal branden.