Modelnr.:048-032R

Afterglow AG7 Premium draadloze hoofdtelefoon

De AG7 is een premium draadloze hoofdtelefoon. Zonder kabels naar de controller of de console kunnen gamers genieten van een probleemloze en volledig draadloze ervaring vanwege de ingebouwde USB-zender. Met krachtige 50 mm neodymium luidsprekers biedt de hoofdtelefoon twee duidelijk verschillende audio-modi: Pure audio en basversterking. De flexibele microfoon met ruis- en echo-onderdrukkingstechnologie zorgt voor kristalheldere communicatie bij online gamen. Hij is ontworpen voor comfort en het design met de tweedelige hoofdband vermindert de druk en de vermoeidheid tijdens lange game-sessies. Geniet van de kenmerkende groene Afterglow-verlichting!

Productspecificaties

• Echte draadloze hoofdtelefoon compatibel met Xbox One, officieel gelicenseerd door Microsoft
  • Twee audiomodi met volledig bereik en krachtige 50 mm neodymium luidsprekers
  • Flexibele en afneembare microfoon met ruisonderdrukking
  • Comfortabel aanpasbare hoofdband voor een persoonlijke pasvorm
  • Oorschelpen over het oor zorgen voor een totale ervaring met onvoorstelbare geluidskwaliteit