Hoe koppel ik mijn dongel opnieuw met mijn hoofdtelefoon?

• Zorg dat de hoofdtelefoon uit staat.
  • Sluit de USB-dongel aan op een actieve USB-poort van de console of pc.
  • Gebruik een kleine paperclip om de knop voor het opnieuw koppelen aan de rechterkant van de USB-dongel ingedrukt te houden totdat de LED snel begint te knipperen. De knop bevindt zich in het kleine gaatje.
  • Wanneer de LED op de USB-dongel knippert, houd je de aan/uit-knop op de hoofdtelefoon ingedrukt. Blijf de knop ingedrukt houden totdat de LED op de zender èn de hoofdtelefoon beide normaal branden.
  • Je hoofdtelefoon is nu gekoppeld en klaar voor gebruik!