Modelnr.:PL051-004

Afterglow Kral

De Afterglow Kral van PDP is een draadloze hoofdtelefoon speciaal voor de Playstation 4 met een uitmuntend akoestische ontwerp, twee speciaal gecodeerde audiomodi en een eenvoudig aanpasbare configuratie, waarmee de speler de geluidsniveaus in no time kan aanpassen. Directe configuratie is mogelijk dankzij de plug-and-play aansluiting, via de meegeleverde USB-zender.

Productspecificaties

• Basversterking en Pure-audio zijn de opties waaruit de gebruiker kan kiezen voor aanpassing van het geluid
  • Hoofdbediening van het volume en directe demping van het eigen geluid zijn ook makkelijk toegankelijk op de linker oorschelp van de gebruiker
  • De opvouwbare microfoonarm met ruisonderdrukking is terug, om ervoor te zorgen dat de spreekstem van de gebruiker optimaal en zonder vervorming wordt overgedragen.
  • Een accuduur voor wel 10 uur continugebruik
  • Met de meegeleverde Play & Charge-kabel kun je oneindig doorspelen