Afterglow PS3 bekabelde controller

De Afterglow-controller heeft nu het volgende gamingniveau bereikt voor PS3. De controller toont een nieuw Night Glow LED-systeem en een gespecialiseerde medaillon voor een cooler gloedeffect die je spel pas echt verlicht. De Afterglow-controller is een volledige analoge controller voor zowel PS2- en PS3-spellen die je op een PS3-systeem kunt spelen. De extra kenmerken van de controller omvatten tastgevoelige rubberen grepen voor meer comfort en de L2/R2-knoppen zijn voorgevormd voor betere gameprestaties. Beschikbaar in 4 kleuren (blauw, wit, rood en groen).

Productspecificaties

• Kleurgecodeerde printplaat en LED-verlichtingssysteem
  • Drie modi van de AFTERGLOW-verlichting voor iedere stemming: aan, uit en trillen
  • Verfijnde detectie van de analoge stick voor een competitief voordeel op de Playstation 3
  • Beschikbaar in opvallende kleuren: groen, blauw en rood
  • De L2- en de R2-triggers zijn gemodelleerd op de populaire REAL TRIGGERS-add-ons voor de PS3-controllers van PDP