Mijn microfoon staat heel zacht. Hoe kan ik het volume van de microfoon hoger zetten?

Als je microfoon op een lager volume staat dan je wilt, is er helaas geen instelling binnen de XBOX One of op de hoofdtelefoon om het volume van de microfoon hoger te zetten.

Maar er is wel een firmware-update beschikbaar voor de AG7-hoofdtelefoon die het probleem van een microfoon die onvoldoende gevoelig is te kunnen oplossen. Ga naar www.pdp.com/firmwareupdate en download bij AG7-hoofdtelefoon het hulpprogramma om de firmware bij te werken.  Start het hulpprogramma en volg de instructies.