PS4 - Hoe stel ik mijn hoofdtelefoon in zodat ik alleen audiochat krijg?

Je LVL hoofdtelefoon moet automatische zijn ingesteld zodat je alleen audiochat krijgt. Maar als je ook audio uit het spel krijgt via de hoofdtelefoon, volg je de onderstaande stappen.

1. Ga naar het menu Instellingen
  2. Vervolgens naar Apparaten
  3. Audioapparaten
  4. Selecteer de bedrade hoofdtelefoon voor invoer- en uitvoerapparaten
  5. Ga terug naar audioapparaten en selecteer de optie “uitvoer naar hoofdtelefoon”
  6. Zorg dat de optie is ingesteld op “alleen chat”

Als de hoofdtelefoon niet wordt vermeld bij Apparaten, volg je de onderstaande instructies.

1. Ga naar het actieve spel. Je kunt de juiste instellingen niet aanpassen vanuit het hoofdmenu.
  2. Houd je PS-knop op je controller ingedrukt totdat het optiemenu verschijnt.
  3. Bovenin het optiemenu zou je een pictogram moeten zien van het programma dat nu draait samen met een volumebalk. Klik op die optie.
  4. Er moet een menu verschijnen waarmee je het gamevolume en het chatvolume kunt aanpassen. Zet gewoon het gamevolume lager en het chatvolume hoger.

Als je in een groepschat zit, staat de instelling voor het aanpassen van het volume in het menu voor de groepschat.