Xbox One - Hoe stel ik mijn hoofdtelefoon in zodat ik alleen audiochat krijg?

De XBOX moet de LVL1 hoofdtelefoon herkennen als een communicator en daarom UITSLUITEND als chathoofdtelefoon. Maar als dat niet het geval is, zijn er manieren om de audio aan te passen zodat je alleen chat krijgt.

Als je een Afterglow-controller gebruikt, pas je de audiomix aan volgens de instructies in de handleiding.

Als je een adapter gebruikt, pas je de audiomix indien nodig aan op de adapter.

Als je de controller direct hebt aangesloten op de 3,5 mm-aansluiting, volg je onderstaande stappen:

1. Meld je aan op je profiel
  2. Sluit je hoofdtelefoon opnieuw aan op je controller.
  3. Tik twee keer op de Xbox-knop op de Xbox One controller.
  4. Blader naar het pictogram Instellingen.
  5. Pas de mixinstellingen aan voor game en chat voor meer chatgeluid.