Hoe programmeer ik de lichten in de controller?

Het proces voor het programmeren van de kleur van de lichten van je Prismatic controller is eenvoudig en kan via twee modi

Modus een: Vaste kleurinstelling
Druk één keer op de programmeerknop midden achterop de controller.
De programmastatus-LED midden voorop de controller wordt BLAUW
Gebruik de LINKER analoge stick om de helderheid in te stellen en de RECHTER analoge stick om de kleur van de lichteffecten in te stellen.
Voordat je de analoge sticks loslaat, druk je op de programmeerknop om de lichtinstellingen vast te zetten.

Modus twee: Kleurencyslus-instelling
Druk één keer op de programmeerknop midden achterop de controller.De programmastatus-LED midden voorop de controller wordt BLAUW
Druk op navigatiepad omhoog
Druk op de programmeerknop om de lichtinstellingen vast te zetten.