Waarvoor is dat kleine tabje naast de rechter duimstick op de controller?

Het tabje rechts onderaan de rechter analoge stick staat in de handleiding vermeld als de 'audiofunctie-knop'. Het doel van deze knop is de instelling van je game- en chataudio in te stellen als er een gaminghoofdtelefoon is aangesloten via de 3,5 mm stekker aan de onderkant van je Afterglow XBOX One controller.

• Je zet het volume hoger en lager door de knop van de audiofunctie ingedrukt te houden en op het navigatiepad OMHOOG of OMLAAG te drukken.
  • Om de audiobalans game/chat aan te passen houd je de knop van de audiofunctie ingedrukt en druk je op het navigatiepad LINKS of RECHTS.
  • Om het dempen van de microfoon aan- of uit te zetten druk je tweemaal snel op de knop audiofunctie. De programmastatus-LED wordt ROOD indien gedempt.