Hoe synchroniseer ik mijn controller met de Wii U?

Er zijn twee manier om je Pro controller te koppelen aan de Wii U.

• Zoek eerst de 'sync'-knop op de controller. Je vindt hem aan de voorkant van het apparaat
  • Zoek vervolgens de 'sync'-knop op de Wii. Deze knop zit onder de schijfsleuf op de voorkant van de Wii U.
  • Zorg dat zowel de controller als de Wii U aan staan.
  • Houd je sync-knop van de controller en de sync-knop van de Wii U tegelijkertijd ingedrukt. het koppelingsproces kan ongeveer 10-15 seconden duren.

Als dat niet werkt, is er een tweede manier om de apparaten te koppelen.

• Volg dezelfde instructies als hierboven, maar in plaats van beide sync-knoppen tegelijkertijd in te drukken, druk je eerst de knop op de Wii even in en vervolgens druk je de knop op de controller kort in.
  • Wissel dit ongeveer 5 keer om tussen de twee (wii, controller, wii, controller, wii, controller, wii, controller, wii, controller)

Als de controller en de Wii zijn gekoppeld, gloeit een van de spelerlampjes (1,2,3,4) op.