Hoe koppel ik mijn Bluetooth hoofdtelefoon aan een telefoon?

1. Terwijl de hoofdtelefoon uit staat, en de oplaadkabel losgekoppeld is, houd je de aan/uit-knop ingedrukt totdat de rode en de blauw leds om de beurt knipperen. Dit geeft aan dat de hoofdtelefoon in koppelingsstand staat.
  2. Volg de bedieningsinstructies van je Bluetooth mobiele telefoon om het koppelingsproces te starten. Normaal moet dit worden gedaan door naar het menu Configuratie of Verbinden te gaan en de optie te kiezen om Bluetooth-apparaten te detecteren.
  3. Het scherm van je telefoon geeft aan dat er een “Afterglow bluetooth headset” is gevonden en je krijgt de vraag of de deze wilt koppelen. Selecteer Ja.
  4. De telefoon vraagt je vervolgens om een wachtwoordcode of pin. Hiervoor geef je “0000” op. De led van de hoofdtelefoon knippert iedere 3 seconden blauw, wat betekent dat het koppelen is geslaagd.