Hoe koppel ik mijn Bluetooth communicator aan mijn PS3?

1. In het hoofdmenu van de PLAYSTATION® 3, ga je naar: Settings (Instellingen) -> Accessory Settings (Randapparatuurinstellingen) -> Manage Bluetooth devices (Bluetooth-apparaten beheren).
  2. Selecteer “Yes” (“Ja”) als de PLAYSTATION® 3 vraagt of je wilt registreren.
  3. Selecteer “Start Scanning” (“Nu zoeken”).
  4. Op de hoofdtelefoon - terwijl de hoofdtelefoon uit staat, en de oplaadkabel losgekoppeld is van de hoofdtelefoon - houd je de aan/uit-knop ingedrukt totdat de rode en de blauw LEDs om de beurt knipperen. Dit geeft aan dat de hoofdtelefoon in koppelingsstand staat.
  5. Op de PLAYSTATION® 3 - Selecteer je “Afterglow Bluetooth headset” (“Afterglow Bluetooth hoofdtelefoon”) voor het te registreren apparaat.
  6. Voer een wachtwoord in of “0000”. De led van de hoofdtelefoon knippert iedere 3 seconden blauw, wat betekent dat het koppelen is geslaagd.
  7. In het hoofdmenu van de PLAYSTATION® 3, ga je naar: Settings (Instellingen) -> Accessory Settings (Randapparatuurinstellingen) -> Audio Device Settings (Instellingen audioapparaat).
  8. Selecteer “Input Device” (“Invoerapparaat”), stel dit in op “Afterglow Bluetooth headset” (“Afterglow Bluetooth-hoofdtelefoon”) en druk op Enter.
  9. Selecteer “Output Device” (“Uitvoerapparaat”), stel dit in op “Afterglow Bluetooth Headset” (“Afterglow Bluetooth-hoofdtelefoon”) en druk op Enter.
  10. Stel het Microphone Level (microfoonniveau) in op het niveau dat comfortabel voor je is en druk op Enter.
  11. Als alles is ingesteld, druk je op OK onderaan het scherm.
  12. Je Bluetooth hoofdtelefoon is nu klaar voor online gaming met de PLAYSTATION® 3!