Mijn AG7 heeft problemen om te worden herkend door mijn Xbox One.

Ten eerst moet je controleren of er geen kabels zijn aangesloten op de hoofdtelefoon en je moet controleren of er geen kabels of adapters zijn aangesloten op je Xbox One controller.

- Zet de hoofdtelefoon uit en haal de USB-zender uit de Xbox One.
- Zet de Xbox One helemaal uit door de aan/uit-knop aan de voorkant van de console ingedrukt te houden. (Je kunt ook de stroomkabel loshalen als de Xbox helemaal uit staat)
- Na 10 tot 15 seconden zet je de Xbox weer aan en meld je je aan op je profiel.
- Sluit de USB-zender aan op de USB-poort aan de linkerkant van de Xbox.
- Op het scherm moet het bericht “headset assigned” (hoofdtelefoon toegewezen) verschijnen.
- Als de zender is aangesloten op de console en de hoofdtelefoon aan staat. Knippert het lichtje op de zender en de microfoon, of brandt het normaal? Als het lichtje knippert, moet je de hoofdtelefoon koppelen aan de zender (instructies daarvoor vind je in de handleiding)

**Als de lichtjes gewoon branden en je hebt geen bericht gezien dat de hoofdtelefoon is toegewezen, ga je naar het scherm instellingen/apparaat en accessoires op de Xbox One. Wordt de hoofdtelefoon daar vermeld? Zo niet, volg dan de onderstaande stappen (gemarkeerd met ****)

- Op je hoofdtelefoon vind je twee draaiknoppen. De bovenste is voor het algemene volume. De onderste draaiknop is een mixer voor chat/game.
- Zet de bovenste draaiknop in de hoogste stand.
- Zet de onderste draaiknop op 'game'.
- Laad een spel; hoor je het geluid van het spel in de oorschelpen?
- Zet de onderste draaiknop op 'chat'.
- Ga naar je berichten; maak een nieuw bericht; neem een ingesproken bericht op en speel het bericht af naar jezelf. Hoor je je eigen stem in de oorschelpen?

Laat ons weten of dit heeft geholpen!

****Probeer deze stappen als je niet het bericht hebt gekregen dat de hoofdtelefoon is toegewezen:

- Zet de Xbox One helemaal uit via de aan/uit-knop aan de voorkant van de console. Wanneer de Xbox uit staat, haal je de stroomkabel los.
- Sluit de USB-zender aan op je pc. Je krijgt een pop-upbericht aan de rechterkant van je scherm om je te informeren dat er een apparaat wordt geïnstalleerd.

***Klik op dat bericht en controleer of het apparaat dat wordt geïnstalleerd de volgende naam heeft: afterglow Anka/Ag7/Ag9 pc version. Als het iets vergelijkbaars is, ga dan verder met de onderstaande stappen.
BELANGRIJK!!!Als er niet staat dat het de pc-versie is, ga dan niet verder met de onderstaande stappen

- Zet de hoofdtelefoon aan en laat je hoofdtelefoon zich koppelen aan de zender.
- Pak een paperclip, duw het in het kleine gaatje aan de linkerkant van de zender en houd de knop ingedrukt totdat het lichtje op de zender uitgaat. Als het uitgaat, laat je de knop los. Het lichtje op de zender gaat opnieuw aan.
- Schakel de hoofdtelefoon uit
- Sluit de stroomkabel weer aan op de Xbox en zet hem aan.
- Meld je aan op je profiel
- Sluit de USB-zender aan op je Xbox One.

Krijg je nu het bericht dat zegt dat je hoofdtelefoon is toegewezen aan je profiel? Zo ja, dan zet je je hoofdtelefoon aan en kun je je gang gaan.