Afterglow Configuratie-app

De Afterglow app is alleen beschikbaar voor Xbox One via de Xbox One store. De app werkt alleen met de Afterglow Prismatic bedrade controller voor Xbox One. De app is uitgebracht op 3 mei 2016. Voor meer informatie lees je het onderstaande artikel.

Afterglow Configuratie-app

De Afterglow Configuratie-app is een app voor de Xbox One die meer functionaliteit toevoegt voor de Afterglow Prismatics bedrade controller. De app werkt direct op de Xbox One zelf. De app is een assistent om optimaal te kunnen profiteren van de functies van de Afterglow-controller!

Prismatic-verlichting instellen

Blader door het volledige kleurenbereik, selecteer je favoriete kleur, of stel de controller in op helder witte verlichting. Kies maar! Pas de lichtintensiteit aan, zet de kleuren op cyclusmodus, of schakel de verlichting helemaal uit in Blackout-modus.

Trillingssterkte aanpassen

De trillingssterkte instellen en opslaan voor de gehele Afterglow Prismatic Controller of de trilling van elke individuele motor aanpassen. De motoren uitschakelen of de trillingsmodus volledig stoppen.

Acties van multifunctionele draaiknoppen kiezen

Haal je voordeel uit de dubbele multifunctionele draaiknoppen met 6 programmeerbare acties, die eenvoudig kunnen worden aangepast, of helemaal worden uitgeschakeld met de Afterglow configuratie-app. Pas je game-ervaring helemaal aan!

Maak meerdere profielen en sla ze op

Maak een profiel voor al je spellen of zet aparte profielen op voor meerdere spellen. Al je aangepaste profielen kunnen in de cloud worden opgeslagen, zodat je ze in later kunt openen, thuis of als je op een ander systeem speelt. Zolang je maar toegang hebt tot de Gamertag, heb je toegang tot het Afterglow Prismatic-profiel.

Link

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/afterglow-configuration-app/9vwgnh0vbntg