Hoe koppel ik mijn Rock Candy toetsenbord aan de USB dongle van mijn Rock Candy muis?

Wanneer je zowel over het Rock Candy toetsenbord als de Rock Candy muis beschikt, kan je het toetsenbord koppelen aan de dongle voor de muis. Zo kan je één dongle gebruiken om beide het toetsenbord en de muis te verbinden met je PC of Mac computer. Zo hoef je geen twee USB dongles aan je PC te verbinden en hou je een USB poort open. Volg de instructies hieronder om je toetsenbord aan de dongle van de muis te koppelen.

- Zorg dat beide dongles voor het toetsenbord en de muis niet verbonden zijn aan een USB poort en dat de muis is uitgeschakeld.

- Houd beide de 'Esc' en de '=' knop tegelijk ingedrukt tot je het LED lampje op het toetsenbord constant ziet branden.

- Verbind nu de USB dongle van de Rock Candy muis aan je PC via een USB poort. Het LED lampje van het toetsenbord zal uit gaan.

- Je kan nu het toetsenbord gebruiken. Zet de Rock Candy muis aan en je kan nu zowel het toetsenbord als de muis gebruiken met één enkele USB dongle.